Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

H2O


Ολα ξεκινησαν το 1995 απο τον Toby Morse,εναν roadie των Sick Off it All που καμια φορα ανεβαινε με τη μπαντα για τζαμαρισμα στα encore.Η ανταποκριση ηταν θετικη κι ετσι ο Toby αποφασισε να δοκιμασει με τη δικη του μπαντα η οποια πηρε τ'ονομα της απο το πασιγνωστο χημικο τυπο του νερου.
Οι H2O λοιπον ντεμπουταρουν με τον ομωνυμο δισκο τους(με guests απο Mighty Mighty Bosstones,Sick of it All) και δεν αργουν να γινουν ιδιαιτερα γνωστοι στο ευρυ κοινο μιας και εμφανιστηκαν suppore σε οποιοδηποτε Punk/Hardcore act της Νεας Υορκης οπως οι Social Distortion,Rancid(σε μια κορυφαια γι'αυτους περιοδο),No Doubt(!!!) ενω κατα τη διαρκεια μιας περιοδειας με Murphy's Law και συγκεκριμενα στο CBGB'S τον Οκτωμβριο του 96 κυκλοφορουν και το πρωτο τους βιντεο για το family tree.
Καπου στο 1997 κυκλοφορει και η δισκαρα Thicker Than Water με τις περιοδειες να μην εχουν τελειωμο.Pennywise,Sick Of it All,Mighty Mighty Bosstones,Misfits ηταν μερικα απο τα ονοματα με τα οποια οι H2O μοιραστηκαν τη σκηνη,ενω να σημειωθουν και οι εμφανισεις στο φημισμενο Warped Tour του 98 και 99 οπως και η πρωτη περιοδεια της μπαντας στην Ιαπωνια.
Το 1999 κυκλοφορει το F.T.T.W."(Faster Than the World) ενω οι περιοδειες συνεχιστηκαν με κορυφαια αυτη με τους NOFX ενω το 2001 κυκλοφορει το Go(οπου υπαρχει και ως hidden track μια διασκευη στο Like a prayer της Madonna!!).Αυτη θα ειναι και η τελευταια full length δουλεια της μπαντας για πολυ καιρο....
...Η οποια τελικα ηρθε το 2008 .Το Nothing to Prove ειναι μια απο τις καλυτερες δουλειες της μπαντας και δικαιωσε τους απανταχου fans της μπαντας .Αξιοσημειωτες και οι guest συμμετοχες των Roger Miret,Freddy Cricien,Lou Koller κλπ. που δεν αναλαμβανουν το ρολο του "κραχτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: